Förbättrad ljusbild med LEDramper

ledramper-2021

LEDramper ökar din ljusbild i trafiken

Ljusfenomenet LEDramper finns i många olika märken, designer och varianter. Det beror helt på vad du är ute efter och vad för typ av ljus som du önskar att lägga till i din körning. Många väljer ut rampen på design och andra väljer ut på wattstyrkan och ljusbilden som den skapar. Som köpare, borde du se över vilka alternativ som finns innan du väljer vilken typ av LEDramp som du ska köpa.

En del köp tar längre tid och en del tar kortare tid. Allting beror på hur mycket du vet om LEDramper och vilka produkter som du behöver ha. Det kan kännas långtradigt, men generellt sett är den extra tiden på att välja ut rätt produkt värt det i slutändan när du ska handla in din nya ramp. Efter att du har valt ut vilken typ av LEDramp som du ska ha, så är det dags att montera fast din nya LEDramp och det gör du antingen på egen hand eller så tar du hjälp av en auktoriserad återförsäljare eller verkstad som hjälper dig med det.

ledramper-2021

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa LEDramp?

LEDramperna testas under verkliga förhållanden under användning och beroende på hur skicket på hur en ramp är, så får den en samlad score som beskriver säkerhet, funktion etc. De flesta företagen som producerar ramperna medverkar på olika LEDrampstester och exempelvis Luxtar är ett av de företagen som fått äran att utnämna sina produkter till bäst i test.

Med extraljus till din LEDramp, så får du kvalitet, trygghet och ett helt fantastiskt ljus som förstärker och förbättrar din ljusbild. Bara av att besöka olika butiker och testa varierade led ramper, så kommer det att resultera i att du hittar en led ramp som passar perfekt för ditt fordon. En led ramp ändrar hela din körupplevelse och du kommer att kunna ge dig ut på vägarna i mörker utan minsta bekymmer.

För att få ett hum hur rampen fungerar och hur kraftfull den är, så betecknas effekten med watt. Hur stor mängd ljus du behöver baseras på vilken typ av fordon det är fråga om och i vilka förhållanden och typer av vägar som du ska använda ljuset i. Det finns olika inställningar och varianter som gör att dessa ramper passar de flestas behov, stort eller litet.

ledramper-2021

LEDramper förmedlar säkerhet, trygghet och en bättre körupplevelse

Det är en självklarhet att du ska känna dig säker när du kör. Om det så är på vintern, sommaren, i stadsmiljö eller på motorväg, så ska du känna trygghet i att de LEDramper som säljs uppfyller den specifikation som kommer med produkten. Det är väldigt populärt med dessa ramper och för att ytterligare försäkra dig om säkerheten, så ska du veta att det finns myndigheter som regelbundet utför noggranna test av ramperna för att bibehålla en hög nivå bland produkterna.

Det är Lumen som anger den faktiska ljusmängden som blir när en lampa antänds och som skapar ljuskällan som vi ser. Volymerna av ljusmängden anges i den faktiska (Real) och den matematiska (Raw) där det är så att varje enskild lysdiods teoretiska resultat mäts i labbmiljö. Det är LUX som är mängden ljus som träffar ett specifikt område på ett exakt avstånd. Det beskriver exempelvis när du ändrar avståndet mellan LEDramperna som är ljusets källa och ytan som träffats av ljuset används Lux för att definiera värdet av ljusstyrkan som existerar på ytan.

Vill du läsa mer om belysning och vilka lamptyper som passar till vilka fordon? Då rekommenderar vi att du läser mer i vårt senaste inlägg där vi går igenom belysning för arbetsfordon. Du hittar inlägget här.