Led ramp eller Ledramp?

led ramp

Led ramp eller Ledramp?

Ljusramp kan vara helt avgörande i vintermörkret

Är du jakt på efter en starkare ljuskälla för avancerad mörkerkörning, så är du troligen i behov av en led ramp. Gällande led ramp bil och extraljus led ramp finns det olika varianter för dig som vill uppgradera din sikt vid mörkerkörning. Butikerna gör sina egna led ramp tester som utförs på flera och åter flera led ramp modeller och som de därefter väljer ut vilka tillverkare som de vill använda som leverantörer. En ledramp produceras i många olika modeller, men vare sig du söker efter led ramp bäst i test eller led ramp enkel, så kommer du att få ett brett sökresultat att välja på.

Ledramper produceras i många olika designer och modeller. Allting är beroende på vad du som användare har för behov och vilken ledramp som skulle passa bäst i din ägo. Fler och fler väljer sin led ramp som slim, superslim eller till och med ultra slim. Som köpare, borde du forska i vilka alternativ som finns innan du väljer vilken ledramp som du tror passar dig bäst.

Det är inte roligt att behöva vänta med sitt köp och behöva få fram alla specifikationer och information om hur du exempelvis ska koppla led ramp till ditt fordon. Det är dock värt det i slutändan när du ska välja bästa led ramp. När du har köpt den led-ramp som du ska ha, så är nästa steg att montera led ramp. Det är väldigt viktigt att ni går igenom med butiken vilket led led ramp fäste som du behöver ha till din ramp.

led ramp

Vilken lumen behöver jag?

När det kommer till Lumen, så anger den faktiska ljusmängden som skapas när en lampa antänds och som skapar själva ljuset. Lumen anges i den faktiska (Real) och den matematiska (Raw) där varje enskild lysdiods teoretiska resultat mäts i labbmiljö. När det kommer till Lux, så är det mängden ljus som lyser upp ett specifikt område på ett specifikt avstånd.

Enkelt förklarat är det när du byter avståndet mellan ljuskällan och den exakta yta som träffats av ljuset används Lux för att få fram värdet av ljusets styrka som existerar på ytan. Watt mäter förbrukningen av energi som måste bli för att ljuset ska kunna bli. Hur stor mängd ljus du behöver baseras på vad det är för fordon det handlar om och i vilka förhållanden och typer av vägar som du ska använda ljuset i.

Är fallet som så att du använder dig av maskiner, traktorer eller grävare, så brukar en böjd ljusramp fungera bra i sådana förhållanden. När du använder dig av Driving ljusbild, så får du en ljusbild som lyser upp området stort och vitt. En utgångspunkt gällande ljusstyrka är att ett extraljus led ramp på 120w är starkare än 6 halogenlampor på 55w. Det är för att ge ett hum om vilket fantastiskt starkt och riktat ljus det faktiskt handlar om. Bilägare brukar bli väldigt nöjda när de byter upp sig till dessa ledramper.

led ramp

Varför led ramp?

När det är dags att ge sig ut på vägarna, så ska du känna dig säker när du kör mörkerkörning, även om det är i terräng eller på landsväg. Du ska känna trygghet i att de ljusramper som säljs ska uppfylla den garanti som medföljer ljusrampen. En populär produkt är LED extraljusramper och det finns företag som regelbundet genomgår noggranna lumentest för att öka säkerheten.

Alla produkter testas under verkliga förhållanden under användning och beroende på hur skicket på en ledramp är, så har den möjlighet att få pris som ”bäst i test”. Det finns företag som har varit med och medverkat på olika led ramp tester och som har fått äran att utmärka sig som Led Ramp Bäst i Test och det är företagen Luxtar och Ledison.

Med extraljus till din LEDramp, så får du högsta kvalitet, en extra livlina och ett helt fantastiskt ljus. Genom att träffa olika leverantörer och testa olika ledramper, så kommer det att ge dig en ledramp som passar perfekt för din bil. En ledramp ändrar hela din körupplevelse och du kommer att kunna känna en trygghet i din körning som du inte känt förut.

För bra och kvalitativa led ramp kolla in: https://www.xenonkungen.com/se/produkter/ledramper/

Läs gärna mer om varför LED-belysning är bättre för miljön: ekoplus.se/klimatsmart-bilbelysning

 

Missa inte vår guide till hur du på ett enkelt vis byter bilbatteri, klicka här.

Leave a Reply