Hur man använder Smarta Lampor i Verkstaden när händerna är upptagna eller smutsiga

Smarta enheter är den nya trenden. Det är mer än bara en trend också; när du kan hantera lampor, uttag och enheter med din röst, ställa in rutiner och stänga av varje enhet med ett ord, förbättras din produktivitet.

Vad gör jag när det inte är passande med röstkommando?

Att använda sin röst är inte alltid vad du vill eller inte kan göra. Till exempel, när du sitter vid datorn på natten eller först på morgonen, är det sista du känner för att öppna munnen för att prata. Dessutom kan du ibland inte prata: säg att du är på ett affärsvideosamtal och att du måste stänga av musiken i det andra rummet eller tända ljuset i bakgrunden. Du kan inte alltid göra ljud ifrån dig i den här situationen så det skulle vara bekvämt vid dessa tillfällen att kunna hantera dina enheter, till exempel med ett par klick från din dator (eftersom du redan sitter där!). Så hur gör man det så? Så här säger företaget Smarta Högtalare.

Kan du hantera ditt smarta kontor från din dator?

Oavsett om du har en Mac och ett Apple HomeKit, eller vilken annan dator som helst med en smart miljö från Google eller Alexa, kan du alltid hantera det från din dator.

Om du är i Apple-miljön behöver du Home-appen. Det är samma som du kan ha på din smartphone och du kan använda båda. De kommer att synkroniseras och de skulle fungera på samma sätt.

Om du har en annan dator måste du installera Desktop-applikationen för din smarta miljö: Alexa-appen om du har Alexa-enheter eller Google Assistant om du gillar Google.

Starta sedan dessa appar och styr vilken enhet som helst med musen, precis som du skulle göra med din röst.